Veelgestelde vragen

Toegang

U heeft als huurder 12 uur per dag toegang van 8:30 tot 20:30. Van maandag tot en met zaterdag, zondag alleen op afspraak. Om bij ons binnen te komen als huurder komt u door een groot hek op een afgesloten terrein. Verder kunnen andere huurders alleen het pand, waarin de opslag units zich bevinden, binnenkomen door middel van een persoonsgebonden pincode.

Binnen in het pand staan de afgesloten opslag units. Hiermee is de veiligheid van uw garagebox te allen tijde gewaarborgd, zonder dat uw toegang beperkt wordt.

Beveiliging

Ons pand heeft 24/7 camera beveiliging en kan alleen betreedt worden met een persoonsgebonden code, die alleen de huurders hebben.

Veiligheid

Door heel ons pand hangen brandblussers, bij het huren van een ruimte laten wij dat zien. Ook laten wij vluchtwegen zien als u een ruimte bij ons huurt.

Hoe huur ik opslag ruimtes bij Stalling Zuidplas

Om bij ons te huren dient u na telefonisch contact een mail te sturen met uw gegevens zodat wij u in het systeem kunnen zetten. Na een afspraak en het akkoord met de contracten/voorwaarden kunt u bij uw unit.

  • Particulier: legitimatie, Een recent bankafschrift of poststuk (van de afgelopen maand) of een kenteken bewijs van uw auto.
  • Zakelijk: legitimatie, uittreksel van de Kamer van Koophandel en BTW-nummer.

Als ik bij Stalling Zuidplas opslagruimte huur, kan ik anderen dan ook toegang geven?

Dat is geen probleem. Maar om de veiligheid te garanderen moet u uw persoonsgebonden code niet zomaar uitlenen. Wilt u toch iemand op uw code toevoegen, geef dit dan even door.

Hoe zeg ik de huur op?

De huurtermijn is minimaal 3 maanden, mits u geen andere afspraken heeft gemaakt, bijvoorbeeld voor een half jaar. Daarna is het na de afgesproken tijd maandelijks opzegbaar. Opzegging dient te geschieden per aangetekend schrijven en afgeleverd te worden aan ons personeel.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Huurder sluit op zijn kosten die verzekeringen die hem wenselijk voorkomen.

Hoe moet ik betalen?

U krijgt na het ondertekenen van het contract een factuur mee met daarop de restante dagen tot de 1e van de maand. Met de borg 85,- en de kosten van het slot. Daarna volgen de facturen op de eerste van de maand.

VRAAG VOOR MEER INFORMATIE